Φιλοσοφία

Φιλοσοφία

Το Χάνα & Χάνα είναι ένας χώρος κατάλληλος για οικογένειες με παιδιά, στον οποίο βρίσκουν όλοι μια μητρική φροντίδα. Θέλουμε όλα τα παιδάκια που έρχονται στο χώρο μας να αισθάνονται μοναδικά. Να μπορούν να φάνε σπιτικό φαγητό και γλυκό, να κάνουν ένα πάρτι που θα τους μείνει αξέχαστο ακόμη να είναι το καλύτερο πάρτι των παιδικών τους χρόνων. Όλα τα αντικείμενα έχουν διαλεχτεί με πολύ προσοχή και σεβασμό για το παιδί. Οι γονείς βλέπουν τα παιδιά τους να διασκεδάζουν όπως στο σπίτι τους και αυτοί μπορούν να χαλαρώσουν έστω και για λίγο. Επίσης μπορούν να μπουν στον παιδότοπο και να παίξουν με τα παιδιά τους.

 

Η μάνα, η γιαγιά που δεν σταματάει καθόλου να είναι πίσω από το παιδί, πρέπει να ξεκουραστεί. Εμπιστευτείτε μας στην επιλογή των παιχνιδιών, των υλικών, των τροφίμων, των ποτών. Ψάχνουμε μοναδικά και ξεχωριστά πράγματα, αξιόλογα, έτσι ώστε όταν θα έρθετε στο χώρο μας να αισθάνεστε περιποίηση. Όπως μια μάνα θέλει το καλύτερο για το παιδί της και προσπαθεί με ότι τρόπο μπορεί για να του το δώσει έτσι και εμείς προσπαθούμε για σας.

 

Εμπνεύστηκα από την αρχαία Τραιανούπολη και έτσι πήρε ο Παιδότοπος το όνομά του. Γνωρίστε τον τόπο μου μέσα από τα παρακάτω βίντεο και ελάτε να διασκεδάσετε με τα παιδιά σας. Δημιούργησα ένα χώρο σα το νηπιαγωγείο αλλά μοντέρνο με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας τοποθετώντας το διαδραστικό πάτωμα

eyeplay

και πάντρεψα την παράδοση με τον σύγχρονο τρόπο ζωής. Δίνω καθημερινά το παρόν μου με πολύ όρεξη και δημιουργικότητα. Ζητώ τα δικά σας σχόλια και παρατηρήσεις, προτάσεις για να γινόμαστε ολοένα καλύτεροι. Ευχαριστούμε θερμά για την συνεχόμενη υποστήριξή σας.

Στην διάθεσή σας ,
Στεφανία Σανδραμάνη

Ιστορία της περιοχής